Ik voelde mij op dat moment vreselijk “genaaid”

Geplaatst door: paul-emmen op 09-10-23

Yes, ik had een date met Piet, hij zou bij mij thuiskomen en mij lekker komen neuken. Piet belde aan en ik opende de deur. Hoi ik ben Paul, kom binnen. Hallo Paul, ik ben Piet. Wilde je eerst koffie, of gelijk slaapkamer? Doe maar slaapkamer.
Ik leidde hem naar de slaapkamer, daar begon hij zich uit te kleden, ik hield daar een beetje mijn buik in en mijn korte broek zakte op mijn enkels, daar stond ik naakt voor hem, hij trok als laatste zijn boxer uit, en dan was hij ook naakt. Ik pakte zijn lul beet en hij de mijne, na een paar minuten gefriemeld te hebben duwde hij mij achterover op het bed, ging op de bovenbenen zitten met zijn ster boven mijn lul. Hij liet zich zakken en mijn lul verdween in zijn kont.

Hij wipte zo’n tien keer op en neer, dan stapte hij eraf deed mijn benen omhoog, zette zijn eikel op mijn sterretje, en begon te duwen. Hij zat niet echt goed voor het gaatje, dus de pijnschuiten gierde door mijn kutje, ik gilde het uit, auw, auw, doet veel pijn in de hoop dat hij even zou stoppen, maar hij duwde gewoon door tot ik zijn ballen tegen mijn billen aan voelde komen.
Dan begon hij gelijk te neuken, na zes of zeven halen stapte hij van het bed af, liep naar zijn kleren, en begon zich aan te kleden. Ik lag gewoon verbouwereerd op mijn bed, hij liep de gang ik en vertrok. Dan voelde ik wat uit mijn kut komen, zijn sperma dus. Ik voelde mij op dat moment vreselijk “genaaid” dat snap je toch zeker, wat een teleurstelling.

Groeten Paul

2770 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.